Metal wijn gereedschapskist: Vaderdag cadeaus

Genieten van goede wijn is voor veel mensen een hartstocht die erg duur kan zijn. Sommigen kopen uitzonderlijke wijnflessen met jaartal voor een exorbitante prijs, zeldzame wijnen zoals deze 12 flessen Vosne-Romanée 1985 die voor € 199.735 worden verkocht. Anderen kopen bijzondere wijnen ten bate van een goed doel zoals het produceren van prachtige Bourgogne uit de “Hospices de Beaune” voor onfatsoenlijk prijzen.

Het is tijd om uw enthousiasme of die van een vriend of familielid voor wijn te eren. Deze verbazende en uitzonderlijke wijn tools laten alle wijn aankopen tot zijn recht komen. U mag deze fantastische doos aan  uw vrienden, uw vader, uw familie, uw klanten bieden en natuurlijk die voor je gasten te gebruiken.

 

Deze heerlijke wijn tooldoos wordt van een zeer hoge kwaliteit vaste metaal gemaakt. In die doos vindt u veel tools voor wijn waarvan sommige meerdere functies heeft, waaronder een geweldig grote kurkentrekker die ook als flesopener en flessenwipper dient.

Een wijn thermometer waarmee u de temperatuur van de wijn perfect kunt controleren en serveren. Die is met een erg leuke hamer van het mooiste effect gegarneerd. Een hergebruik kurk als u de wijnfles tijdelijk wil sluiten. Ten slotte is er een notenkraker en een bord om uw noten, pinda’s enz. te dienen.

Een ongewoon cadeau voor vaderdag of voor één of meer uitzonderlijke mensen.

Advertisements