Feest

Feest

Een feest is een samenkomst van een onbepaald aantal personen ter gelegenheid van een heuglijke gebeurtenis of een gedenkdag.

De heuglijke gebeurtenis kan een huwelijk, verjaardag, geboorde zijn. Een feest kan ook zonder directe aanleiding plaatsvinden. Feesten worden ook wel partijen genoemd, waarbij drank en voedsel tot ieders beschikking staan. Muziek kan, alsmede verssiering, onderdeel zijn van een goed feest.

Om het feestelijk karakter van de bijeenkomst te benadrukken kan men feestkleding en sieraden dragen, al dan niet in overeenstemming met de etiquette. Vreugdevuren kun

Gifts

Gifts

nen ook onderdeel zijn van een feest

Op kinderfeestjes kunnen ook ‘oud-Hollandse ‘spelletjes’  gedaan worden, zoals koekhappen. In elke cultuur zijn er verschillen de feesten om bijvoorbeeld de volle maan of goden te vereren en zo hun offers te brengen.

De gedenkdag kan zowel een profane als religieuze gebeurtenis herdenken. Een feest in huiselijke kring wordt ook wel een fuif genoemd.

Bron: Wikipedia

idee cadeau voor elke gelegenheidverjaardag, geboorte , Valentijnsdag, moedervadersecretaressedag of andere gebeurtenis verdient bijzonder cadeautjes, leuke cadeausorigineel geschenk, originele kado tips op Custopolis-gifts.com gevonden.

Custopolis-gifts.com

Custopolis-gifts.com

 

Advertisements