Verjaardag

Verjaardag

Is iets dat wordt weggegeven aan iemand. Cadeaus worden vaak gegeven om een felicitatie, bijvoorbeeld bij een verjaardag, meer kracht te geven. Cadeaus worden vaak in speciaal daarvoor bestemd cadeaupapier ingepakt om de nieuwsgierigheid naar wat er in zit te versterken.

Happy birthday custopolis

Happy birthday

Niet iedere cultuur gaat gelijk om met het ontvangen van cadeaus. In Suriname is het bijvoorbeeld gewoonte een cadeau na ontvangst niet direct uit te pakken om zo de gever niet te beledigen mocht het cadeau niet in de smaak vallen. Zo is het ook taboe zeep cadeau te doen, om de suggestie te vermijden dat de ontvanger zou stinken.

 

Gifts2(500x450)

Verjaardag cadeaus Custopolis-gifts

Op verjaardagen, met Custopolis, unieke verjaardagsgiften,  verjaardagscadeau kado ideeen geven aan mensen die we liefhebben, bewonderen en houden: origineel verjaardagscadeau kinderen, origineel verjaardagscadeau tieners, origineel verjaardagscadeau paren, origineel verjaardagscadeau zij, origineel verjaardagscadeau hem, origineel verjaardagscadeau makkers, origineel verjaardagscadeau vrienden of kennis.

Vervolg

Advertisements